Deelnemen aan de leukste events in jouw specifieke sector doe je waar anders dan bij Striktly! Zo kan je ons team en uitnodigende stand (1206) vinden tijdens de Batibouw Professional Days op Probuild (04/03) en Installpro (06/03).

Graag nodigen we je dan ook uit op één van deze events naar keuze. Al wat je hier voor hoeft te doen is onze enquete invullen en graag sturen we jouw unieke codes op voor toegang tot de expositie. Deze kleine vragenlijst staat volledig in het teken van onze klanten. 

Het doel is meer informatie te krijgen over jouw koppelingen om zo een betere, gepersonaliseerde service te kunnen bieden.

Waarom een bezoek brengen aan Striktly tijdens de professional days?

  • De launch van versie 8!
  • De expositie loopt gedurende en naast BATIBOUW
  • 10.000 m² aan nieuwe producten om te ontdekken
  • Maak kennis met meer dan 2000 professionals in UW sector!
  • Exclusief op uitnodiging
  • Lounge met gratis catering 

PROBUILD is de beurs voor professionals de ruwbouw-, dakbedekking- en raamprofielensector dat plaatsvindt op woensdag 4 maart 2020. Het perfecte netwerkevenement om alle innovaties van uw sector te ontdekken en uw collega’s te ontmoeten tijdens het grootste evenement dat gewijd is aan uw vakgebied!

Zo kan je er bedrijven vinden die actief zijn in: beton, stenen, dakpannen, (rol)luiken, zonweringen, afvalverwerking, werfbewaking, brandveiligheid, hout- en skeletbouw, waterbehandeling, isolatie, (raam)profielen, bouwmaterialen, gereedschap en (huur)machines, containers, stellingen, veiligheid/bescherming, etc.

 © Batibouw

INSTALLPRO is de beurs voor alle elektriciens, loodgieters en HVAC-installateurs die plaatsvindt op vrijdag 6 maart 2020. Kom en ontdek alle innovaties van uw sector en ontmoet uw collega’s tijdens het grootste evenement dat gewijd is aan uw vakgebied.

Je zult bedrijven vinden die actief zijn in: sanitair, HVAC, hernieuwbare energie, binnenklimaat, automatisering, security / alarmsystemen, bedrijfswageninrichting, waterafvoer, waterbehandeling, gootwerken, elektriciteit, loodgieterij, gereedschap, …

Zie ik je tijdens de professional days op stand 1206, het Striktly team wacht op je!

Meer info over Batibouw?