Wij integreren met Billtobox!

Billtobox

Over Billtobox

Billtobox maakt deel uit van Unifiedpost Group. Het is hun missie om ondernemen gemakkelijk en slim te maken door organisaties te helpen sterke digitale connecties op te bouwen met hun klanten en leveranciers. Hun open cloud-netwerk van consumenten en organisaties bevordert de samenwerking, de digitale interacties, de uitwisseling van documenten, de betalingen en de optimalisatie van de cashflow.

Lees meer

Billtobox in een notendop!

Facturen afleveren
Maak gebruik van het Billtobox netwerk om facturen meteen B2B af te leveren
Betaal vanuit Billtobox
Betaal jouw aankoopfacturen direct vanuit Billtobox
Peppol netwerk
Maak meteen gebruik via het Peppol netwerk via Billtobox

Enkele functies van Billtobox!

Billtobox koppelen met Striktly
Verkoopfacturen meteen in Billtobox
Aankoopfacturen ingelezen in Striktly

Wij leggen je uit hoe je Billtobox moet koppelen aan het Striktly platform! Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met het customer success team.


Wij zorgen ervoor dat elke verkoopfactuur of creditnota onmiddellijk geboekt wordt in Billtobox. Betalingen worden naadloos wordt gesynchroniseerd met Striktly.


Met onze geautomatiseerde processen worden al uw aankoopfacturen en kassabonnen naadloos ingelezen in Striktly vanuit Billtobox, alles wordt automatisch gesynchroniseerd. Alle nodige documenten worden foutloos en automatisch bezorgd aan je accountant.

Gecertificeerd betalingsinstituut

De betaaldiensten die u ontsluit via Billtobox zijn gereguleerd en moeten daardoor voldoen aan de strenge eisen en verwachtingen van de Nationale Bank van België met betrekking tot het aanbieden van betalingsdiensten en de bescherming van de betalingsdienstgebruiker. Om elektronische betalingen veilig te maken, hanteert Unifiedpost de beveiligingsmaatregelen die ook aan banken worden opgelegd.

En natuurlijk nog veel meer! Contacteer het customer success team voor meer info!

Contacteer ons

Wil jij ook partneren met ons?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons