Software voor Consultants

Laat Striktly administratiesoftware het zware werk voor jou doen. Beheer jouw administratie, projectbeheer en klantenopvolging vanuit één platform. Start vandaag en neem controle over jouw administratie.

Ontdek Striktly

Krijg controle over je administratie

Striktly helpt consultants net als jij met hun dagelijkse administratie. Beheer jouw facturatie, projecten, planning, uitgaven en financiën vanuit één platform dat je op elk toestel kan gebruiken. Handig, toch? 1000+ anderen gingen je voor. Start vandaag en neem controle over je administratie.

Wat Striktly voor consultants kan doen

Expenses
Boekhoudkoppeling
Agenda
Dashboard

Til jouw consultancy kantoor naar een hoger niveau en maak komaf met papierwerk! Met ons platform digitaliseer en centraliseer je al jouw documenten en informatie moeiteloos. Automatiseer het inladen van bonnetjes en facturen en bespaar tijd en moeite.


Facturen opvolgen hoeft geen obstakel meer te zijn voor jou met onze boekhoudkoppeling. Stuur simpelweg je facturen door naar je boekhouder en bespaar tijd en moeite. Onze software maakt het gemakkelijk en zorgt voor een vlotte afhandeling.


Onze gebruiksvriendelijke agenda-functie maakt het makkelijk om al jouw projecten in te plannen en te beheren. Met Striktly hoef je je geen zorgen meer te maken over chaos, enkel nog focus op de taken die voor je liggen. 


Met het dashboard van Striktly krijg je als consultant in één oogopslag een duidelijk overzicht van belangrijke prestatiegegevens. Met ons dashboard ben je altijd op de hoogte en kun je snel de juiste beslissingen nemen.

De favoriete tools van elke consultant!

Of je nu net start, of al met software bekend bent, wij begeleiden je graag persoonlijk verder met onze bekroonde Striktly Support Service.

Vraag een gratis demo aan!

Plan een gratis, vrijblijvende demo met onze experten en bekijk of Striktly iets voor jou is tijdens een 15 min introductie.

Ik wil een demo