Software voor gevelreiniging

Laat Striktly administratiesoftware het zware werk voor jou doen. Beheer jouw administratie, projectbeheer en klantenopvolging vanuit één platform. Start vandaag en neem controle over jouw administratie.

Ontdek Striktly

Krijg controle over je administratie

Striktly helpt gevelreinigingsbedrijven net als jij met hun dagelijkse administratie. Beheer jouw facturatie, projecten, planning, uitgaven en financiën vanuit één platform dat je op elk toestel kan gebruiken. Handig, toch? 1000+ anderen gingen je voor. Start vandaag en neem controle over je administratie.

Wat Striktly voor gevelreinigers kan doen

Betalingen
Regiewerken
Expenses
Boekhoudkoppeling

De factuurafhandeling is volledig geautomatiseerd dankzij de integratie met Codabox. Hierdoor heb je in één oogopslag overzichtelijk welke facturen al dan niet betaald zijn. Met ons handige herinneringssysteem kan je met slechts één muisklik herinneringen sturen naar klanten met onbetaalde facturen. Dit maakt het proces van betalingsopvolging eenvoudig en efficiënt voor jouw gevelreinigingsbedrijf.


Met ons platform voor gevelreiniging maak je eenvoudig digitale werkbonnen aan en registreer je de gewerkte uren op locatie. Het handige dashboard geeft je inzicht in de voortgang van je projecten, zonder dat je vies hoeft te worden. Bespaar tijd en focus op de groei van je bedrijf!


Met Striktly kan je de administratieve last van je gevelreinigingsprojecten verminderen. Met onze app kan je eenvoudig verkoopfacturen aanmaken en aankoopfacturen en bonnen scannen, wat je tijd en geld bespaart op boekhoudkundige taken. Dit zorgt voor meer efficiëntie en gemak voor jouw gevelreinigingsbedrijf.


Vereenvoudig het boekhouden voor je gevelreinigingsbedrijf met onze automatische boekhoudkoppeling! Het opvolgen van facturen wordt gemakkelijk en efficiënt, met slechts een paar klikken kan je jouw facturen naar je boekhouder sturen en tijd besparen. Zo kan jij je richten op de groei van je bedrijf en de administratieve rompslomp vergeten

De favoriete tools van elke gevelreiniger!

Of je nu net start, of al met software bekend bent, wij begeleiden je graag persoonlijk verder met onze bekroonde Striktly Support Service.

Vraag een gratis demo aan!

Plan een gratis, vrijblijvende demo met onze experten en bekijk of Striktly iets voor jou is tijdens een 15 min introductie.

Ik wil een demo