Striktly integreert met Codabox

Koppel moeiteloos jouw Striktly platform aan Codabox en ervaar alle voordelen.

Integreer je Striktly platform eenvoudig met Codabox

De koppeling naar CodaBox kan vanuit Striktly worden geactiveerd op basis van het ondernemingsnummer. Nadien ontvangt de kmo een token per mail van CodaBox, die moet worden ingegeven in Striktly. Klant worden bij CodaBox kan via info@codabox.com

Wat is Codabox?

Bij CodaBox bouwen we efficiënte oplossingen die onze klanten toelaten om hun administratieve document-verwerking te digitaliseren en te automatiseren. Codabox is in 2011 gestart met het afleveren van digitale bankuittreksels (CODA) bij het boekhoudkantoor voor het automatiseren van de boekhouding van hun klanten, de kmo.

Naast de CODA werd ook de SODA als xml formaat in de markt gezet, een mogelijkheid voor het boekhoudkantoor om de loonboekingen van meer dan 35 Sociaal secretariaten volautomatisch te boeken. Ook voor onze multichannel e-invoicing houden wij vast aan onze no-nonsens aanpak. Wij geloven niet in PDF-bestanden die nog manueel verwerkt moeten worden. Het Peppol- en Zoomit kanaal biedt volgens ons enorme mogelijkheden voor bedrijven die hun administratie verder willen digitaliseren op basis van de Europese standaard , het UBL formaat.

Wij bieden aan software-pakketten de benodigde interfaces (Api’s) om aan te sluiten op zowel, Coda, Peppol, als Zoomit zowel voor verkoop- als aankoopfacturen. Bovendien hebben wij een volledig gedigitaliseerd proces ontwikkeld waarbij de aankoopfacturen van ondernemingen automatisch naar hun boekhouder worden verstuurd.

Alles wat je nodig hebt op één platform!

Maak net als 2000+ andere ondernemers gebruik van Striktly. 

Zo vermijd je onnodig administratief werken heb je meer tijd voor wat echt telt.

Zoals gezien in ...

Ontdek Striktly en ervaar hoe makkelijk het is. 

Boek een gratis demo en profiteer van een 1-1 demonstratie van het Striktly platform met één van onze adviseurs. 

20161218-Striktly-logo-N-RGB

Alle administratie tot aan de boekhouding. 

Full CRM/ERP/Pre-accounting

Hulp & advies

BEDRIJF

SocialE Media