Striktly integreert met unpaid

Koppel moeiteloos jouw Striktly platform aan Unpaid en ervaar alle voordelen.

Integreer je Striktly platform eenvoudig met Unpaid

Eerst heb je een Unpaid-account nodig deze kan je aanmaken op de website van Unpaid. Nadien kan je met deze gegevens inloggen op Unpaid.be met je e-mail adres en paswoord. Via het hoofdmenu kan u onder ‘Uw claims’ en ‘Facturen om in te vorderen’ op ‘Striktly’ klikken om de connectie te maken met je Striktly-account . Je maakt een token aan in de API-sectie van jouw Striktly-account. Dit is een cijfercode die je toelaat om de connectie te leggen tussen Striktly en Unpaid.

We doen dit op zo een manier dat de bedrijven die op ons beroep doen niet naar een advocaat op rechtbank moeten maar toch gebruik kunnen maken van een 100% juridisch onderbouwde procedure om de betaling van de factuur binnen de 38 dagen af te dwingen. 

Striktly maakt al jaren gebruik van Unpaid als we onbetaalde facturen hebben. Tijdens onze samenwerking hebben we gemerkt dat we een gelijkaardige filosofie hebben met focus op klantentevredenheid en gemak.Wat is unpaid?

Unpaid is een bedrijf dat ondernemingen help bij het innen van onbetaalde en onbetwist facturen. We doen dit op zo een manier dat de bedrijven die op ons beroep doen niet naar een advocaat op rechtbank moeten maar toch gebruik kunnen maken van een 100% juridisch onderbouwde procedure om de betaling van de factuur binnen de 38 dagen af te dwingen.

Bij Unpaid kan je terecht voor kleine en grote facturen. Bovendien betaalt jouw debiteur alle kosten. Bij succesvolle inning krijg je dus het totale openstaande bedrag en alle eventueel voorgeschoten kosten terugbetaald.

Striktly maakt al jaren gebruik van Unpaid als ze onbetaalde facturen hebben. Tijdens onze samenwerking hebben we gemerkt dat we ene gelijkaardige filosofie hebben met focus op klantentevredenheid en gemak.

Alles wat je nodig hebt op één platform!

Maak net als 2000+ andere ondernemers gebruik van Striktly. 

Zo vermijd je onnodig administratief werken heb je meer tijd voor wat echt telt.

Zoals gezien in ...

Ontdek Striktly en ervaar hoe makkelijk het is. 

Boek een gratis demo en profiteer van een 1-1 demonstratie van het Striktly platform met één van onze adviseurs. 

20161218-Striktly-logo-N-RGB

Alle administratie tot aan de boekhouding. 

Full CRM/ERP/Pre-accounting

Hulp & advies

BEDRIJF

SocialE Media