Software op maat
voor jouw sector!

Jouw dagelijkse administratie op een efficiënte manier verwerken.
Dan is ons online Striktly platform iets voor jou!


Algemene bouw

Algemene bouw

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde spreadsheets en planningen door een real-time wisselwerking tussen kantoor en bouwwerf van a tot z!

Dakwerken

Dakwerken

Een dak maak je niet op 1-2-3 maar een offerte wel met aanpasbare templates. Genereer automatisch 6 % attesten en teken digitaal af op smartphone of tablet.

Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Registreer meerwerken op de werf in de cloud en bestel artikelen rechtstreeks bij je leverancier. Werkbonnen digitale handtekening

Schrijnwerker

Schrijnwerker

Mis nooit nog een fase van jouw project. Maak offertes op voor al jouw maatwerk: in orde maken van 6% attesten, werkbonnen en het opstellen van jouw offerten.

HVAC

HVAC

Vergeet nooit meer een onderhoud en factureer ter plaatse. Officiële attesten, onderhoudscontracten en opvolging van betalingen.

Sanitair

Sanitair

Niet langer een lek in jouw reputatie.
Maak professionele offerten met handige templates en bestel je artikelen rechtstreeks bij je leverancier.

Tuin- en grondwerken

Tuin- en grondwerken

Registreer meerwerken op de werf in de cloud en bestel artikelen rechtstreeks bij je leverancier. Werkbonnen digitale handtekening

KMO

KMO

Bij alle kleine tot middelgrote ondernemingen kan je de werkdruk verlagen door een dagelijkse cloud administratie van a tot z.

Andere sectoren

Consultancy & Advies

Niet langer een administratief blad voor de mond houden met onze software. Geef je mening vleugels en wordt het creatieve buitenbeentje.

Detailhandel

Verlies nooit nog een detail uit het oog met onze moderne all-in-one software. De oplossing voor de hedendaagse retailer die zijn bedrijf verder wilt uitbreiden...

Garage & Autohandel

Vanaf nu verloopt al jouw administratie op wieltjes: het bijhouden van betalingen, in orde maken van de Car-pass, de werkbonnen historiek, ...

Digitale & IT bureaus

Met onze all-in-one cloud software bieden we alle features die de hedendaagse IT’er nodig heeft: offerten, facturatie en projectbeheer.

Creatief & Marketing

Waarom binnen je creatieve comfort zone blijven als daar buiten veel meer te beleven valt met onze software: offerten en projectbeheer van a tot z.

Service & Onderhoud

Vanaf éénmanszaken tot de grotere onderneming, elke ondernemer heeft in elke sector dagelijkse administratie die hij kan vereenvoudigen.

Ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers.

Plan kosteloos en vrijblijvend een gratis demonstratie in op jouw bedrijf of probeer nu het Striktly platform gratis!

Play Video

Contacteer sales

+ 32 3 304 80 45

Contacteer ons

Contacteer support

+ 32 3 304 80 40

Contacteer ons

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener D.V.0223314