Software op maat
voor jouw sector

Jouw dagelijkse administratie op een efficiënte manier verwerken?
Dan is ons online Striktly platform iets voor jou!

Freelance & consultancy

Niet langer een administratief blad voor de mond houden met onze software.
Geef je mening vleugels en wordt het creatieve buitenbeentje!

Detailhandel

Verlies nooit nog een detail uit het oog met onze moderne all-in-one software. De oplossing voor de hedendaagse retailer die zijn bedrijf verder wil uitbreiden...

Garage & Autohandel

Vanaf nu verloopt alle administratie op wieltjes: het bijhouden van betalingen, in orde maken van de Car-pass, de werkbonnen historiek,...

Digitale & IT bureaus

Met onze all-in-one cloud software bieden we alle features die de hedendaagse IT’er nodig heeft: het opstellen van offerten, facturen en projectbeheer.

Creatief & Marketing

Waarom binnen de creatieve comfort zone blijven als daar buiten veel meer te beleven valt met onze software: offerten en projectbeheer van A tot Z!

Service & Onderhoud

Vanaf éénmanszaken tot de grotere onderneming, elke ondernemer heeft in elke sector dagelijkse administratie die hij kan vereenvoudigen...

Andere sectoren

Algemene bouw

Algemene bouw

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde spreadsheets en planningen door een
real-time wisselwerking tussen kantoor en bouwwerf van A tot Z!

Dakwerken

Dakwerken

Een dak maak je niet op 1-2-3 maar een offerte wel met aanpasbare templates. Genereer automatisch 6 % attesten en teken digitaal af op smartphone of tablet.

Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Registreer meerwerken op de werf in de cloud en bestel artikelen rechtstreeks
bij de leverancier. Werkbonnen digitale handtekening

Schrijnwerker

Schrijnwerker

Maak alle offertes op maat van jouw projecten: het in orde maken van 6% attesten, werkbonnen en het opstellen van jouw offerten hebben geen geheimen meer!

HVAC

HVAC

Zet jouw administratie niet langer in de kou: geen enkel onderhoud vergeten, te plaatse factureren, officiële attesten, onderhouds- contracten, betalingen, etc.

Sanitair

Sanitair

Bestellingen en betalingen opvolgen voelen niet langer als dweilen met de kraan open: maak professionele offerten en bestel je artikelen rechtstreeks bij de leverancier!

Tuin- en grondwerken

Tuin- en grondwerken

Laat het gras niet langer groeien op de administratie! Registreer meerwerken meteen op de werf in de cloud en bestel artikelen rechtstreeks bij de leverancier!

KMO

KMO

Bij alle kleine tot middelgrote ondernemingen kan je de werkdruk verlagen door een dagelijkse cloud administratie van A tot Z.

Ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers.

Plan kosteloos en vrijblijvend een gratis demonstratie op jouw bedrijf of probeer nu het Striktly platform volledig gratis!

Play Video

Contacteer support

+ 32 3 304 80 40

OF Boek een afspraak

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener DVO 223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille