Integreer Codabox met Striktly

Boek je facturen automatisch af met Codabox

Wat doet Codabox?

Bij Codabox bouwen we efficiënte oplossingen die onze klanten toelaten om hun administratieve document-verwerking te digitaliseren en te automatiseren. Codabox is in 2011 gestart met het afleveren van digitale bankuittreksels (CODA) bij het boekhoudkantoor voor het automatiseren van de boekhouding van hun klanten, de kmo. 

Naast CODA werd ook de SODA als xml formaat in de markt gezet, een mogelijkheid voor het boekhoudkantoor om de loonboekingen van meer dan 35 sociaal secretariaten volautomatisch te boeken. 

Ook voor onze multichannel e-invoicing houden wij vast aan onze no-nonsens aanpak. Wij geloven niet in PDF-bestanden die nog manueel verwerkt moeten worden. Het Peppol- en Zoomit kanaal boeit volgens ons enorme mogelijkheden voor bedrijven die hun administratie verder willen digitaliseren op basis van de Europese standaard, het UBL formaat. 

Korte uitleg over de koppeling

Wij bieden aan software-pakketten de benodigde interfaces (Api's) om aan te sluiten op zowel, Coda, Peppol, als Zoomit zowel voor verkoop- als aankoopsfacturen. Bovendien hebben wij een volledig gedigitaliseerd proces ontwikkeld waarbij de aankoopfacturen van ondernemingen automatisch naar hun boekhouder worden verstuurd.

Uw voordelen van de koppeling met Codabox

Met één druk op de knop kunnen de verkoopfacturen afgeleverd worden bij één van de 2800 aangesloten Codabox boekhouders. Bovendien kunnen de verkoopfacturen volautomatisch afgepunt worden in Striktly.

Hoe kan de koppeling geactiveerd worden?

De koppeling naar Codabox kan vanuit Striktly worden geactiveerd op basis van het ondernemingsnummer
(KMO dient bij Codabox klanten te zijn, rechtstreeks of via haar boekhouder).

Nadien ontvangt de KMO een token per mail van Codabox, die moet worden ingegeven in Striktly.
Klant worden bij Codabox kan via info@codabox.com

Koppeling activeren?

Wij antwoorden graag op uw vragen

© Striktly Business Software. All Rights Reserved. 

| Privacy |

DTI-M sprl BE0889309955 | Erkend kmo dienstverlener d.V.0223314 

 

Hessenstraatje 25

2000 Antwerpen

Avenue Louise 54

1000 Bruxelles

PASEO DE LA CASTELLANA 43

28046 Madrid

+ 32 (0)3 304 80 40