Software voor meubelmakers

Laat Striktly administratiesoftware het zware werk voor jou doen. Beheer jouw administratie, projectbeheer en klantenopvolging vanuit één platform. Start vandaag en neem controle over jouw administratie.

Ontdek Striktly

Krijg controle over je administratie

Striktly helpt meubelmakers net als jij met hun dagelijkse administratie. Beheer jouw facturatie, projecten, planning, uitgaven en financiën vanuit één platform dat je op elk toestel kan gebruiken. Handig, toch? 1000+ anderen gingen je voor. Start vandaag en neem controle over je administratie.

Wat Striktly voor meubelmakers kan doen

Agenda
Dashboard
Expenses
Boekhoudkoppeling

Onze gebruiksvriendelijke agenda-functie maakt het makkelijk om al jouw projecten in te plannen en te beheren. Met Striktly hoef je je geen zorgen meer te maken over chaos, enkel nog focus op de taken die voor je liggen. Zo wordt elk project op een efficiënte en gestructureerde manier afgerond!


Met het dashboard van Striktly krijg je als houtbewerkingsbedrijf in één oogopslag een duidelijk overzicht van belangrijke prestatiegegevens. Of het nu gaat om de voortgang van projecten, de omzet of andere statistieken, met ons dashboard ben je altijd op de hoogte en kun je snel de juiste beslissingen nemen.


Met Striktly bespaar je als meubelmaker tijd en energie op administratieve taken. Maak op een eenvoudige wijze verkoopfacturen aan en scan aankoopfacturen en bonnen om een helder overzicht te behouden.


Met de boekhoudkoppeling van Striktly is het eenvoudig om al je documenten naar de boekhouder te sturen zonder gedoe en administratieve stress. Geen gedoe meer met een kaft naar de boekhouder brengen, maar slechts enkele klikken op de knop en alles is geregeld.

De favoriete tools van elke meubelmaker!

Of je nu net start, of al met software bekend bent, wij begeleiden je graag persoonlijk verder met onze bekroonde Striktly Support Service.

Vraag een gratis demo aan!

Plan een gratis, vrijblijvende demo met onze experten en bekijk of Striktly iets voor jou is tijdens een 15 min introductie.

Ik wil een demo