Software voor mosreiniging

Laat Striktly administratiesoftware het zware werk voor jou doen. Beheer jouw administratie, projectbeheer en klantenopvolging vanuit één platform. Start vandaag en neem controle over jouw administratie.

Ontdek Striktly

Krijg controle over je administratie

Striktly helpt mos reinigingsbedrijven net als jij met hun dagelijkse administratie. Beheer jouw facturatie, projecten, planning, uitgaven en financiën vanuit één platform dat je op elk toestel kan gebruiken. Handig, toch? 1000+ anderen gingen je voor. Start vandaag en neem controle over je administratie.

Wat Striktly voor mos reinigingsbedrijven kan doen!

Dashboard
Boekhoudkoppeling
Regiewerken
Expenses

Vervang papierwerk en spreadsheets met ons handige dashboard voor facility management! Krijg inzicht in de prestaties van jouw mosreinigingsbedrijf met een overzichtelijke weergave op ons dashboard. Werk slimmer en krijg direct een beeld van hoe het gaat met jouw bedrijf.


Maak het boekhouden van jouw mosreinigingsbedrijf gemakkelijker met onze automatische boekhoudkoppeling! Volg facturen moeiteloos op en stuur ze in slechts een paar klikken door naar je boekhouder. Zo bespaar je tijd en gedoe. Richt je op de groei van je bedrijf en laat de boekhouding aan ons over!


Met ons platform maak je eenvoudig digitale werkbonnen aan en registreer je de gewerkte uren op locatie. Ons handige dashboard geeft je een overzicht van de voortgang van je projecten, zonder dat je vies hoeft te worden. Bespaar tijd en focus op de groei van je bedrijf!


Voor jouw mosreinigingsbedrijf is het belangrijk om de administratieve rompslomp tot een minimum te beperken. Maak verkoopfacturen in een handomdraai en scan eenvoudig aankoopfacturen en btw-bonnetjes in en laat Striktly deze automatisch en 100% correct opladen.

De favoriete tools van elk mos reinigingsbedrijf

Of je nu net start, of al met software bekend bent, wij begeleiden je graag persoonlijk verder met onze bekroonde Striktly Support Service.

Vraag een gratis demo aan!

Plan een gratis, vrijblijvende demo met onze experten en bekijk of Striktly iets voor jou is tijdens een 15 min introductie.

Ik wil een demo