Software op maat voor
jouw !

Striktly is er voor iedereen! Met onze modulaire opbouw kiest elke ondernemer, ongeacht de sector precies wat hij of zij nodig heeft. Of het nu gaat om een eenvoudig facturatie programma of een all-round CRM/ERP platform, bij ons kan iedereen terecht. 

De musthaves voor jouw bedrijf

Partner in de kijker

Bouwunie
De naam zegt het zelf. Ze verdedigen de rechten van de KMO – bouwbedrijven.
Voka
Voka is het Vlaams netwerk van ondernemingen. Dankzij deze vereniging versterk je je netwerk en contacten.

Wat klanten over ons zeggen

Client Photo
Elise Verbeecken Hue design

Sinds het gebruik van Striktly merk ik dat mijn werkdag veel efficiënter is ingedeeld. Offertes zijn snel opgesteld en facturen nog sneller betaald. En dat betekend: happy me!


Client Photo
Jochen Comm Media

Striktly helpt me het overzicht te behouden over mijn klanten, werknemers en inkomsten zonder uren achter mijn laptop te zitten. Via de gedeelde agenda kan ik snel afspraken inboeken bij de collega met een vrij moment en dankzij de integratie met mijn boekhouder is dat weer een zorg minder.

Client Photo
Jan Huys Afwerking

Als eenmanszaak waren mijn noden anders. Ik was op zoek naar een betrouwbaar administratief programma, maar zonder een heleboel andere grote (en vaak ook dure) toepassingen. Bij Striktly vond ik wat ik nodig had. Een pakket dat ik zelf kon samenstellen. Zo betaal ik enkel wat ik gebruik.

Contacteer support

+ 32 3 304 80 40

support@striktlysoftware.com

Probeer Striktly

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener DVO 223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille