Striktly Business Software is de software voor bedrijven die te maken hebben met facturatie. Dankzij onze modules kan jij zelf je pakket samenstellen. Heb je één tool nodig of eerder het hele pakket? Alles is mogelijk. Van facturatie, professionele offerten, geïntegreerde mailbox, koppeling met bank, koppeling boekhouder, digitale handtekening, projectbeheer, niche attesten, documenten opslag in de cloud en te koppelen met verschillende software integraties!

“Woordje van de CEO.

Striktly en ik kruisten elkaars pad voor het eerst in 2013. Net als onze klanten was ik op zoek naar een eenvoudige manier om de administratie overzichtelijk te houden. Meteen zag ik de sterkte van het platform en het potentieel in de markt. Daarom maakte ik twee jaar later de overstap van klant naar collega. In 2017 kreeg Striktly een rebranding. Een nieuwe uitstraling om onze sterktes nog harder in de kijker te zetten. 

 

Doorheen de jaren is Striktly uitgegroeid tot een hecht team van meer dan 40 knappe koppen verdeeld over zeven kantoren. Dankzij onze enthousiaste en talentvolle collega’s zorgden we samen voor de groei waar we vandaag staan. 

Met onze in-house software expertise en focus op customer happiness proberen we elke dag het beste uit onszelf te halen. Door onze personaliseerbare prijzenstructuur hebben we voor ieders wat wil. Een 360° platform voor al je noden, of liever een specifiek platform voor één pijnpunt aan te pakken. 

 

Technologie staat nooit stil en wij dus ook niet. Elke maand voegen wij nieuwe toepassingen en integraties toe om zo steeds up-to-date te blijven. Zo koppelen we ook met alle boekhoudpakketten op de Belgische markt. Op die manier kan u volledig digitaal en zonder problemen met uw boekhouder samen werken.

Stéphanie Ouachan is CEO bij Striktly Business Software,
lid van de raad van bestuur van VOKA, bestuurslid bij Jong Voka Antwerpen-Waasland.​

Wij zijn zeer trots onze software dagelijks te mogen voorstellen en staan altijd open voor feedback en verbeteringen voor de toekomst. Want zo kunnen we samen blijven groeien in de toekomst. Ik hoop dat u even hard fan bent van Striktly als mezelf! En ik wens u alle succes toe in uw ondernemersverhaal.

Stéphanie Ouachan

CEO

Striktly Milestones

Striktly Team

Are you Striktly?

Contacteer support

+ 32 3 304 80 40

support@striktlysoftware.com

Probeer Striktly

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener D.V.0223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille