Striktly Business Software is een intuïtief crm/erp cloud-platform voor bedrijven die te maken hebben met facturatie. Dit kan gebruikt worden als eenvoudige tool voor zowel in- als uitgaande facturatie of uitgebreid worden met projectbeheer, professionele offerten, geïntegreerde mailbox, koppeling met bank, koppeling boekhouder, digitale handtekening, documentopslag in de cloud en te koppelen met verschillende software integraties!

“Woordje van de CEO.

“Vanuit een klantervaring ben ik bij Striktly ingestapt. Zelf kwam ik uit de installatiesector en was ik op zoek naar een efficiënt en gebruiksvriendelijk facturatieprogramma. Dit voor o.a. het opmaken van offerten en de planning van mijn opdrachten.

In 2013 kwam ik bij het vroegere pakket terecht, het was toen reeds volledig online in de cloud en te gebruiken op zowel de iPad en Apple computers. Ik was fan van het product en voelde meteen het potentieel van de markt. Daarom besloot ik in 2015 mee in het bedrijf te stappen.

Sinds 2017 ging ik voltijds aan de slag als CEO bij Striktly Business Software. Dit met een nieuw marketing verhaal en het voortdurend zoeken naar top talent om ons team verder te versterken. Inmiddels hebben wij onze nieuwste versie gerealiseerd en groeiden we van 1 naar 4 kantoren met meer dan 40 medewerkers.

Dankzij onze ambitie en talentvolle collega’s zorgden we samen voor de groei waar we vandaag staan. Met een passie voor software en customer experience werken we dagelijks aan het Striktly platform om zo een totaaloplossing te bieden aan elke zelfstandige. Door onze gemoduleerde prijzenstructuur kunnen we klanten helpen met kleine behoeften, maar ook met grotere softwarebehoeften. Dit voor zelfstandigen in bijberoep tot organisaties met 100 werknemers.

Elke maand releasen we nieuwe features en nieuwe integraties met softwarepartners. Zo koppelen we ook met alle boekhoudpakketten op de Belgische markt zodat uw boekhouder niet van pakket hoeft te veranderen om volledig digitaal met u samen te werken!

Stéphanie Ouachan is CEO bij Striktly Business Software,
lid van de raad van bestuur van VOKA, bestuurslid bij Jong Voka Antwerpen-Waasland.​

Wij zijn zeer trots onze software dagelijks te mogen voorstellen en staan altijd open voor feedback en verbeteringen voor de toekomst.  

Daarom blijven wij investeren om u als klant het beste van dienst te zijn. Want ontwikkeling in software stopt nooit! Ik hoop dat u even hard fan bent van Striktly zoals ik!
En ik wens u alle succes toe in uw ondernemersverhaal.

Stéphanie Ouachan

CEO

Striktly Milestones

Striktly Team

Are you Striktly?

Contacteer sales

+ 32 3 304 80 45

Contacteer ons

Contacteer support

+ 32 3 304 80 40

Contacteer ons

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener D.V.0223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille