Wie is

Wij hebben een missie om
ondernemers te helpen groeien

Striktly Business Software is de software voor bedrijven die te maken hebben met facturatie. Dankzij onze modules kan jij zelf je pakket samenstellen. Heb je één tool nodig of eerder het hele pakket? Alles is mogelijk. Van facturatie, professionele offerten, geïntegreerde mailbox, koppeling met bank, koppeling boekhouder, digitale handtekening, projectbeheer, niche attesten, documenten opslag in de cloud en te koppelen met verschillende software integraties!

Woordje van de CEO ...

“Striktly en ik kruisten elkaars pad voor het eerst in 2013. Net als onze klanten was ik op zoek naar een eenvoudige manier om de administratie overzichtelijk te houden. Meteen zag ik de sterkte van het platform en het potentieel in de markt. Daarom maakte ik twee jaar later de overstap van klant naar collega. In 2017 kreeg Striktly een rebranding. Een nieuwe uitstraling om onze sterktes nog harder in de kijker te zetten. 

Doorheen de jaren is Striktly uitgegroeid tot een hecht team van meer dan 45 knappe koppen verdeeld over zeven kantoren. Dankzij onze enthousiaste en talentvolle collega’s zorgden we samen voor de groei waar we vandaag staan. Met onze in-house software expertise en focus op customer happiness proberen we elke dag het beste uit onszelf te halen. 

Door onze personaliseerbare prijzenstructuur hebben we voor ieders wat wil. Een 360° platform voor al je noden, of liever een specifiek platform voor één pijnpunt aan te pakken. Technologie staat nooit stil en wij dus ook niet. Elke maand voegen wij nieuwe toepassingen en integraties toe om zo steeds up-to-date te blijven. Zo koppelen we ook met alle boekhoudpakketten op de Belgische markt. Op die manier kan u volledig digitaal en zonder problemen met uw boekhouder samen werken.

Stéphanie Ouachan, CEO
Lid van raad van bestuur Voka, bestuurdslid bij Jong Voka Antwerpen-Waasland

Striktly's groeiverhaal

2008
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Striktly Team
Tom

Tom

Happiness Controller

Jens

Jens

Happiness Controller

Kenny

Kenny

Customer Succes Manager

Anke

Anke

Happiness Controller

Victor

Victor

Sales Director

givano

Givano

Sales Manager

Roel

Roel

Sales Manager

Filiip

Filip

Sales Manager

Gitte

Gitte

Sales Manager

Chloë

Chloë

Advanced Workflow Advisor

Stien

Stien

Advanced Workflow Advisor

Sarah

Sarah

Marketing Manager

Maxim

Maxim

Developer

Marianna

Marianna

Developer

Kylie

Kylie

Management Assistent

Bram

Bram

Product Owner

Wim

Wim

CFO

Stéphanie

Stéphanie

CEO

Contacteer support

+ 32 3 304 80 40

support@striktlysoftware.com

Probeer Striktly

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener D.V.0223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille