Codabox

Versnel & vereenvoudig al je financiële processen.

Al je facturen, bankrekeningen en loondocumenten worden omgezet in bruikbare data… afgeleverd in de software van je keuze.

Over Codabox

Codabox

CodaBox bouwt efficiënte oplossingen die onze klanten toelaten om hun administratieve document-verwerking te digitaliseren en te automatiseren. Codabox is in 2011 gestart met het afleveren van digitale bankuittreksels (CODA) bij het boekhoudkantoor voor het automatiseren van de boekhouding van hun klanten, de kmo. Naast de CODA werd ook de SODA als xml formaat in de markt gezet, een mogelijkheid voor het boekhoudkantoor om de loonboekingen van meer dan 35 Sociaal secretariaten volautomatisch te boeken. Verder geloven wij niet in PDF-bestanden die nog manueel verwerkt moeten worden. Het Peppol- en Zoomit kanaal biedt volgens ons enorme mogelijkheden voor bedrijven die hun administratie verder willen digitaliseren op basis van de Europese standaard , het UBL formaat.

Waarom kiest Codabox voor Striktly?

Wij bieden aan software-pakketten de benodigde interfaces (Api's) om aan te sluiten op zowel, Coda, Peppol, als Zoomit zowel voor verkoop- als aankoopfacturen. Bovendien hebben wij een volledig gedigitaliseerd proces ontwikkeld waarbij de aankoopfacturen van ondernemingen automatisch naar hun boekhouder worden verstuurd.

Contacteer sales

+ 32 3 304 80 45

Contacteer ons

Contacteer support

+ 32 3 304 80 40

Contacteer ons

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener D.V.0223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille