Conversal

Elke dag zetten wij alles op alles om met jouw digitaal verhaal het verschil te maken. We zijn gespecialiseerd in WordPress webdesign en hebben inmiddels meer dan 500 websites gelanceerd voor onze klanten.

Over Conversal

Wie is Conversal?

Conversal werd opgericht in 2011 door zaakvoerder Jeroen Buggenhoudt en is sindsdien jaar na jaar enorm gegroeid. Als digital agency maken wij SEO-vriendelijke websites, webshops en applicaties op basis van doelstellingen en strategische analyse. Heb je nog geen strategie? Dan stellen we die samen op. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is!

Waarom kiest Conversal voor Striktly?

Striktly neemt veel manuele handelingen in administratie weg voor onze klanten. Op die manier kunnen ze focussen op wat écht belangrijk is om digitaal te groeien. M.a.w., een programma geschreven door ondernemers, voor ondernemers. Bovendien staan ze paraat wanneer je ze nodig hebt. Vandaag de dag heel belangrijk.

Jouw voordeelpakketten

Conversal biedt Striktly gebruikers exclusieve kortingen. Heb je nood aan een nieuw logo, bedrijfsvideo of een volledige marketingstrategie? Ontdek alle voordeelpakketten hier.
Vermeld bij je bestelling dat je een Striktly gebruiker bent en profiteer!

Online marketing

Webdesign

Advies op maat

Contacteer sales

+ 32 3 304 80 45

support@striktlysoftware.com

Probeer Striktly

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener D.V.0223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille