XsolveIT

Uw kantoorautomatisatie partner, het voordeel van de regionale aanwezigheid gecombineerd met de technologische knowhow van een multinational als Xerox. 

Over XsolveIT

Wie is XsolveIT?

De afgelopen 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een volwaardige regionale, nationale en internationale speler. Onze concessie met Xerox omvat nu het volledige grondgebied van Vlaanderen, daarenboven zijn we als Xerox Platinum Partner ook actief voor onze klanten buiten de Belgische landsgrenzen. Vandaag beheren wij ongeveer 10% van het machinepark van onze klanten in het buitenland. Dag na dag beheren wij 10,000 machines voor ongeveer 5,000 klanten in binnen- en buitenland. Via onze Managed Print Services aanpak, ontzorgen wij onze klanten en hoeven zij enkel maar op “Print” of “Scan” te drukken. Wij verzorgen de verbruiksproducten, de technische interventies alsook de software gerelateerde vragen, voor alles slechts één adres : XsolveIT Welkomdesk.

Waarom kiest XsolveIT voor Striktly?

XsolveIT heeft voor Striktly gekozen omdat het modulair kan worden opgebouwd en een antwoord biedt aan de digitalisatieprojecten van onze klanten. Daarenboven streven beide bedrijven dezelfde waarden en normen na, met een "klant centraal" aanpak.

Erkend Xerox

Print & Scan

Service & Onderhoud

Contacteer sales

+ 32 3 304 80 45

support@striktlysoftware.com

Probeer Striktly

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener D.V.0223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille