Striktly Pers

Striktly Business Software opent kantoor in Madrid!

Striktly Business Software ontwikkelt al 10 jaar de CRM voor ondernemers en bedrijven. Het Antwerps hip en trendy internetbedrijf viert dat door een tandje bij te steken. De bedrijfsactiviteiten worden in binnen- en buitenland uitgebreid en er komt een vestiging in Madrid bij. 

CEO Stéphanie heeft The Looks & The Brains!

Jong, ravissant, slim én succesvol…gooi dit in een mixer en je hebt een dodelijke cocktail. Met gevaar voor eigen leven gingen we dan ook met bijzonder veel plezier in op de uitnodiging van 10 jaar Striktly Software, een bedrijf met aan het hoofd de erg knappe Stéphanie Ouachan. Bij een glaasje champagne en tussen wat overheerlijke hapjes door konden we ze ook een paar vraagjes stellen…het relaas…

Internet-bedrijf Striktly trekt naar het buitenland

Het bedrijf vierde op 7 september zijn tienjarig bestaan en mikt in de toekomst op bijkomende vestigingen in zowel binnen- als buitenland.

She puts her Business in High Heels

We ontwikkelen al 10 jaar de CRM voor ondernemers en bedrijven. Het hip en trendy Antwerps bedrijf heeft ook een kantoor op de Brusselse Louisalaan en opent binnenkort een vestiging in Madrid. 

Contacteer sales

+ 32 3 304 80 45

Contacteer ons

Contacteer support

+ 32 3 304 80 40

Contacteer ons

Striktly Business Software BV BE0889309955 

Erkend KMO dienstverlener D.V.0223314

logo_erkend-dienstverlener-kmo-portefueille