Pers

Striktly Business Software opent kantoor in Madrid!

Striktly Business Software ontwikkelt al 10 jaar de CRM voor ondernemers en bedrijven. Het Antwerps hip en trendy internetbedrijf viert dat door een tandje bij te steken. De bedrijfsactiviteiten worden in binnen- en buitenland uitgebreid en er komt een vestiging in Madrid bij. 

CEO Stéphanie heeft The Looks & The Brains!

Jong, ravissant, slim én succesvol…gooi dit in een mixer en je hebt een dodelijke cocktail. Met gevaar voor eigen leven gingen we dan ook met bijzonder veel plezier in op de uitnodiging van 10 jaar Striktly Software, een bedrijf met aan het hoofd de erg knappe Stéphanie Ouachan. Bij een glaasje champagne en tussen wat overheerlijke hapjes door konden we ze ook een paar vraagjes stellen…het relaas…

Internet-bedrijf Striktly trekt naar het buitenland

Het bedrijf vierde op 7 september zijn tienjarig bestaan en mikt in de toekomst op bijkomende vestigingen in zowel binnen- als buitenland.

She puts her Business in High Heels

We ontwikkelen al 10 jaar de CRM voor ondernemers en bedrijven. Het hip en trendy Antwerps bedrijf heeft ook een kantoor op de Brusselse Louisalaan en opent binnenkort een vestiging in Madrid. 

© Striktly Business Software. All Rights Reserved. 

| Privacy |

STRIKTLY BUSINESS SOFTWARE BV  BE0889309955 | Erkend kmo dienstverlener d.V.0223314 

 

Hessenstraatje 25

2000 Antwerpen

Avenue Louise 54

1000 Bruxelles

PASEO DE LA CASTELLANA 43

28046 Madrid

+ 32 (0)3 304 80 40