Software voor reinigingsbedrijven

Laat Striktly administratiesoftware het zware werk voor jou doen. Beheer jouw administratie, projectbeheer en klantenopvolging vanuit één platform. Start vandaag en neem controle over jouw administratie.

Ontdek Striktly

Krijg controle over je administratie

Striktly helpt reinigingsbedrijven net als jij met hun dagelijkse administratie. Beheer jouw facturatie, projecten, planning, uitgaven en financiën vanuit één platform dat je op elk toestel kan gebruiken. Handig, toch? 1000+ anderen gingen je voor. Start vandaag en neem controle over je administratie.

Wat Striktly voor reinigingsbedrijven kan doen!

Regiewerken
Expenses
Betalingsopvolging
Boekhoudkoppeling

Geen stress meer over papieren werkbonnen en urenregistratie voor jouw reinigingsbedrijf! Met ons platform maak je moeiteloos digitale werkbonnen aan en registreer je de gewerkte uren op locatie. Met ons overzichtelijke dashboard houd je de voortgang van je projecten gemakkelijk bij, zonder je handen vuil te maken.


Verminder de administratieve last van uw projecten met Striktly! Onze app maakt het gemakkelijk om verkoopfacturen aan te maken en aankoopfacturen en bonnen te scannen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de boekhouding. Dit is bijzonder handig voor reinigingsbedrijven!


Dankzij onze Codabox-integratie hoef je je bij je reinigingsbedrijf geen zorgen meer te maken over betalingsopvolging. Wij nemen het automatisch voor onze rekening, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. Als een betaling ontbreekt, stuur je gewoon met één klik een vriendelijke herinnering. Zo eenvoudig is het!


Vereenvoudig het boekhouden voor jouw reinigingsbedrijf met onze automatische boekhoudkoppeling! Het opvolgen van facturen wordt een fluitje van een cent. Met slechts een paar klikken stuur je jouw facturen naar je boekhouder en bespaar je tijd en moeite. Vergeet de rompslomp en focus op het laten groeien van je bedrijf!

De favoriete tools van elk reinigingsbedrijf

Of je nu net start, of al met software bekend bent, wij begeleiden je graag persoonlijk verder met onze bekroonde Striktly Support Service.

Vraag een gratis demo aan!

Plan een gratis, vrijblijvende demo met onze experten en bekijk of Striktly iets voor jou is tijdens een 15 min introductie.

Ik wil een demo