De nieuwste Striktly Updates!

6 procent attest

Via Striktly kan je heel gemakkelijk jouw 6 procent attesten genereren. Verder zijn deze altijd gekoppeld aan een factuur. Van zodra je een factuur geboekt hebt wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar de klant met een URL om het 6 procent attest te genereren. Nadien kan de klant de QR code scannen en het 6 procent attest ondertekenen. Op dat moment heb je zicht op wanneer en op welke naam de klant het 6 procent attest ondertekend heeft.

Codabox

De tweede update staat beter bekend als het systeem voor automatische betalingen en de koppeling met de bank. Zo is Codabox heel gemakkelijk te connecteren in Striktly. Op jouw Striktly platform kan je via de administratie en integratie pagina de koppeling makkelijk configureren.

Digitale handtekening

Opdrachten en offertes kan je heel gemakkelijk en snel laten ondertekenen: de klant krijgt de offerte binnen, kan de QR code daarop scannen, ondertekenen en de naam invullen! Verder kan je zien op welk tijdstip en onder welke naam de klant het document heeft ondertekend.

Koppeling KBO

Via Striktly kan je klanten heel snel aanmaken op BTW nummer. Je kan het BTW nummer invullen in het juiste veld, de gegevens worden uit het KBO opgevraagd, in de juiste velden geplaatst en op die manier is de klant aangemaakt!

Sandbox

We voorzien een test omgeving waarin je allerlei zaken kan uittesten: klanten en documenten aanmaken, e-mails versturen en zoveel meer zonder dat dit effect heeft op jouw normale database.

Categories: Updates