fbpx

Jouw keuze

per maand

Probeer Striktly 14 dagen gratis

Onboarding

Jouw gegevens

Bedrijfsgegevens

Betaalgegevens

Uw betaalgegevens zullen enkel gebruikt worden indien u akkoord gaat met de voorwaarden op de volgende pagina. Er zullen geen kosten in rekening gebracht worden tijdens de proefperiode van 14 kalenderdagen.

Overzicht

Door het invullen van formulier geeft u toestemming om na het beëindigen van uw gratis proefperiode van 14 kalenderdagen aan (A) Striktly Business Software BV een opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren en (B) uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren overeenkomstig de opdracht van Striktly Business Software BV. U kunt een Europese domiciliëring laten terugbetalen. Vraag uw eigen bank naar de voorwaarden. Een verzoek tot terugbetaling moet binnen 8 weken na de datum van debitering van het bedrag van uw rekening worden ingediend.

Bert

MV Ateljee in Hemiksem

5/5
Kei gemakkelijk. Mijn collega en ik kunnen rechtstreeks in elkaars agenda inplannen gekoppeld aan juiste klant en project.

Dimitri

BRP Bulck&Pack in Eeklo

5/5
Via Striktly is het veel eenvoudiger en gestructureerder. Zo besparen we veel tijd in onze administratie.

Sanchez

E-finance in Zandhoven

5/5
De grote voordelen van Striktly zijn dat het hele team toegang heeft tot alle orders, offertes en facturatie. Alles is zo gemakkelijk terug te vinden.