Als jonge ondernemer moet je veel balletjes in de lucht houden. Want een startend bedrijf is vaak een rollercoaster met ups, maar zeker ook de downs. Ondernemen is soms keihard met je hoofd tegen de muur lopen. En dan durf je aan jezelf te twijfelen.

Het inspirerende verhaal van selfmade ondernemer Stéphanie Ouachan is op zijn minst uitzonderlijk. Gestopt met school op haar vijftiende, en vandaag CEO van IT-bedrijf Striktly Business Software met zeven kantoren en 50 werknemers.

Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-WaaslandJong VOKA Antwerpen-Waasland en Bryo Starterscommunity – Voka slaagden er in om een inspirerende sessie op poten te zetten voor jonge ondernemers waar Stéphanie aan het woord was. Zo sprak zij samen met Maarten Cosijn en Mathieu Vossen over haar eigen carrière. Over haar overwinningen, maar ook over haar mislukkingen. Op die manier kunnen andere mensen leren van haar ervaringen en valkuilen al op voorhand vermijden.

Het verhaal van ‘Striktly Stephanie’ staat bol van de uitdagingen, valkuilen en hindernissen. Maar natuurlijk vertelt ze ook over haar successen, groei en onpeilbare goesting om te ondernemen. Als kersvers bestuurslid van Jong Voka Antwerpen-Waasland wil ze jonge ondernemers begeleiden en inspireren om er steeds voor te blijven gaan. 

Bryo begeleidt jaarlijks meer dan 150 jonge ondernemers met het uitwerken, opstarten en uitbouwen van hun start-up met het starterstraject.

Naast feedback van ervaren coaches, experts en potentiële investeerders brengt Bryo jonge ondernemers ook graag in contact met een ijzersterke starterscommunity van gepassioneerde starters. 

Striktly Business Software biedt jonge ondernemer uitzonderlijk de kans om 1 jaar gratis gebruik te maken van het softwarepakket om hun dagelijkse administratie op een uiterst efficiënte manier te verwerken en te beheren.

Lees hier meer over het start-ups programma.