Na enkele weken genieten van een welverdiende vakantie sta je plots weer tot over je oren in het werk. Als ondernemer ben jij natuurlijk helemaal voorbereid op die eerste ochtend met een automatische agenda en werkfiches voor al je werknemers. Met deze tips kan je helemaal stressvrij aan je werkweek beginnen.

1. Een planning waarop je kan vertrouwen

Ken je het? Nog een laatste dag weggeweest en uitgeput in je bed. Gelukkig laat je agenda je via een melding op je gsm of tablet de volgende dag weten wat er op de planning staat. De gebruiksvriendelijke planning die Striktly aanbied werkt samen met je apparaten thuis, zo kan je op vakantie de planning van je eerste werkweek nog eens nalezen. 

Lees hier meer over de integraties

2. Doe het makkelijke werk eerst.

Een overvolle mailbox met klantenvragen, offertes en facturatie. Een hoop werk dat veel tijd en aandacht vraagt, hierdoor loop je al snel achter op schema met andere zaken. Start dus je dag met het inscannen van je aankoopbewijzen met de Expenses app van Striktly. Al je bonnen worden automatisch naar je boekhouder verzonden in 1-2-3. Zo heb je de rest van de dag voldoende tijd om te beantwoorden op de vragen en noden van jouw klanten. 

Lees hier meer over de Striktly Expenses

3. Vermijd manueel werk bij jouw facturatie.

Indien je softwarepakket is gekoppeld met Codabox worden alle binnenkomende betalingen automatisch geregistreerd. Vermeld duidelijk in je facturen dat je een gestructureerde mededeling verkiest. Als de mededeling gebruikt wordt zullen veel verkoopfacturen automatisch afgevinkt worden in je real-time overzicht. Neem dus zonder zorgen die pauze die jij verdient!

Lees meer over de integratie met Codabox 

4. Even ter herinnering…

Het opsturen van een factuur of herinnering hoeft niet langer dan een minuut te duren. Kan jij met je software pakket al je verkoopfacturen in één keer verzenden? Striktly software biedt jouw deze kans. Gebruik deze functie indien nodig ook voor het versturen van herinneringen. 

Via het overzichtelijke dashboard zie je in een oogwenk al je betalingen en wie nog niet heeft betaald tijdens de vakantie. Verstuur deze klant een herinnering handmatig of automatiseer het nog voor jij vertrekt.

5. Gedaan met dubbel werk

Heb je identieke mails die je dagelijks moet versturen? Met het gebruik van templates worden je e-mails steeds foutloos opgesteld. Naast mails kan je ook templates maken voor al je terugkomende documenten.