Software voor stellingbouwers

Laat Striktly administratiesoftware het zware werk voor jou doen. Beheer jouw administratie, projectbeheer en klantenopvolging vanuit één platform. Start vandaag en neem controle over jouw administratie.

Ontdek Striktly

Krijg controle over je administratie

Striktly helpt stellingbouwers net als jij met hun dagelijkse administratie. Beheer jouw facturatie, projecten, planning, uitgaven en financiën vanuit één platform dat je op elk toestel kan gebruiken. Handig, toch? 1000+ anderen gingen je voor. Start vandaag en neem controle over je administratie.

Wat Striktly voor stellingbouwers kan doen

Dashboard
Digitale handtekening
Boekhoudkoppeling
Expenses

Geen tijd om te stuntelen met ingewikkelde spreadsheets en eindeloze papieren stapels? Met ons Striktly dashboard krijg je snel en eenvoudig toegang tot de belangrijkste statistieken van je projecten, ons dashboard geeft je een duidelijk inzicht in je bedrijfsprestaties.


Met onze software voor stellingbouwers wordt het goedkeuren van offertes een fluitje van een cent. Dankzij onze digitale handtekening functie kunnen klanten snel en eenvoudig hun akkoord geven met een digitale handtekening. Zo hoef je niet langer te wachten en kun je snel aan de slag met het bouwen van de mooiste stellingconstructies


Met onze automatische boekhoudkoppeling hoef jij je nooit meer zorgen te maken over een stapel papieren in je stellingsysteem. Je boekhouder ontvangt automatisch al jouw facturen en financiële gegevens, waardoor jij meer tijd hebt om je te concentreren op het bouwen van stevige constructies.


Geen gedoe meer met papieren bonnetjes en facturen. Digitaliseer en centraliseer al je documenten en informatie met ons platform voor stellingbouwers. Automatiseer het inladen van aankoopfacturen en btw-bonnetjes, zodat je meer tijd hebt voor het bouwen van stevige constructies.

De favoriete tools van elke stellingbouwer!

Of je nu net start, of al met software bekend bent, wij begeleiden je graag persoonlijk verder met onze bekroonde Striktly Support Service.

Vraag een gratis demo aan!

Plan een gratis, vrijblijvende demo met onze experten en bekijk of Striktly iets voor jou is tijdens een 15 min introductie.

Ik wil een demo