Antwerpen – Vanaf nu kan je onbetaalde facturen uit Striktly Business Software met één druk op de knop versturen naar Unpaid. Hiermee biedt Striktly een handige oplossig voor wanbetalers. Dankzij deze samenwerking kunnen Striktly gebruikers nog makkelijker actie ondernemen als hun facturen niet worden betaald.

Hier bij Striktly zijn we volop in groei. Zowel in de hoogte als in breedte. Maandelijks komen we op de proppen met nieuwe toepassingen voor opzeg gebruikers. Zo maken we grote stappen naar een compleet platform voor alle ondernemers. Deze integratie is een logisch gevolg van de samenwerking dat al enkele jaren bestaat. “Uit onze eigen ervaring weten we dat Unpaid perfect is geplaatst om snel en efficiënt onbetaalde facturen te innen. Bovendien hebben ook zij een grote focus op transparantie en klantentevredenheid.” Vertelt Stéphanie.

Koppel Striktly met Unpaid en vorder eenvoudig onbetaalde facturen in!

Ook Dirk Dewulf, general manager van Unpaid, was verheugd met deze nieuwste samenwerking. Striktly is al jaren een van onze trouwe en tevreden klanten. Zij weten dus perfect hoe de Unpaid-procedure werkt en hebben eerst zelf uitgezocht of dit een product is dat zij aan hun klanten willen aanbieden.”