De nieuwe versie 8 van Striktly Business Software heeft een heleboel nieuwe features verwerkt. Zo kan het CRM/ERP cloud programma voortaan met nieuwe krachtige integraties een nog betere, geoptimaliseerde service bieden aan alle klanten. 

Maar wat kunnen al deze bouw- en service bedrijven nu nog meer verwachten naast de nieuwe frisse look and feel?

Een nieuwe belangrijke toevoeging is de volledig geïntegreerde mailbox. Dit houdt in dat klanten alle inkomende en uitgaande mails vanuit Striktly kunnen ontvangen en versturen. Door deze integratie hoeft u niet meer te zoeken in je mailbox naar communicatie met je klant of leverancier, Striktly archiveert alle communicatie in zijn fiche.

Inkomende facturen verwerk je met de Striktly Expenses module, een naadloze integratie met boekhoudprogramma’s zorgt ervoor dat al je facturatie tijdig bij de boekhouder geraakt. Door de koppeling met je bank, kan je de betaalstatus van elke in of uitgaande factuur controleren. Wanbetalers worden automatisch herinnerd aan een onbetaalde factuur, en u kan de Striktly Expenses module gebruiken om uw leveranciers tijdig te betalen.

Met nieuwe integraties als Unpaid en Exact is er nog een verdere aanvulling op de reeds bestaande integraties zoals Yuki, Octopus, Popsy, Wolters Kluwer en de vele andere die de functionaliteit van het Striktly platform reeds verhoogden.

De project module is een andere zeer belangrijke toevoeging op vlak van workflow en de optimalisatie van het bedrijfsproces. De inhoud van deze functie werd verder gestroomlijnd zonder de gebruiksvriendelijkheid aan te tasten, in tegendeel! Zo heeft men veel meer overzicht en controle over lopende projecten met een complete voor- en nacalculatie. Verder zijn er de intelligente statistieken. De klant krijgt nu nog meer controle over zijn financiële situatie en kan eenvoudig detecteren hoe het er aan toegaat in de onderneming. 

Door het beter financieel beheren en managen van de projecten krijgt men een veel beter overzicht van de cashflows, alsook de winst -en verlies posten van projecten.

Voor wie verder niet genoeg kan krijgen van de bestaande en nieuwe features van Striktly versie 8 zijn er nu ‘Service en onderhoud’ functionaliteiten. Bij storing of depannage heb je meteen een goed overzicht van de technische specificaties, onderhoudshistoriek, wanneer is het volgend onderhoud, keuring, etc. Alle sectorspecifieke attesten en 6% attesten kunnen digitaal worden ondertekend en gearchiveerd in de cloud.

Er kan dus gesteld worden dat Striktly Business Software met het ervaren team van experten en met 12 jaar ervaring een uiterst fris en vernieuwend platform wist te bouwen. Versie 8 biedt dan ook een totaal oplossing voor alle behoeften van de ondernemer anno 2020. Met innovatieve technologiën werden alle bestaande en nieuwe features ingebouwd en ontbreekt er geen enkele schakel die de onderneming nog mist voor het beheer van de dagelijkse administratie. Striktly Business Software. The time is now!