De combinatie Striktly en XsolveIT leveren het bewijs dat som van de delen altijd meer blijkt te zijn.

XsolveIT heeft een Striktly-app ontwikkeld voor de Xerox ConnectKey multifunctionals (Xerox Altalink en Xerox Versalink) die de gebruiker in staat stelt om via een eenvoudige druk op de knop een connectie maakt met de Striktly account van de gebruiker.

Alle ingescande documenten (bijvoorbeeld inkomende facturen) worden na OCR en “human verification” klaargezet in het formaat om direct geboekt te worden in je boekhouding.

Via Striktly heb je oa. toegang tot : Yuki, Exact, Winbooks, Wolters Kluwer, Allegro, Bob50, Accowin, Unit 4, Popsy, Adsolut, Admisol, Dave, Cronofy en Codabox.

Inkomende facturatie

Met de toestellen van XsolveIT kan je met één druk op de knop inkomende facturen scannen naar Striktly. De inkomende factuur wordt OCR gescand en met ‘human verification’ doorgevoerd naar de boekhouding.

Striktly integreert met alle boekhoudpakketten op de Belgische markt en zorgt voor de implementatie bij de boekhouder.

Koppeling met de bank

Via een integratie met Codabox werkt Striktly automatisch je betalingen bij. Zo behoud je een duidelijk overzicht binnen je platform. Door deze automatische afboeking krijg je ook meteen een duidelijk overzicht van je openstaande facturen. Maan je wanbetalers aan, klik per klik of voluit automatisch binnen de door jouw gekozen termijn. Zo ontvangt je klant een aangepaste mail voor zijn eerste, tweede en derde herinnering. Van zodra je klant betaalt stoppen de automatische herinneringen.

Documentopslag / cloud

Digitaliseer en deel alle documenten met een collega naar keuze. Het uploaden van afbeeldingen, documenten en bestanden was nog nooit zo eenvoudig. Importeer bestanden op een veilige manier real-time in de online cloud. Raadpleegbaar op elke moment

Partnership

Striktly kiest voor XsolveIT omdat zij inzetten op volautomatische service voor hun klanten: het toestel staat in verbinding met de welkomdesk zodat zij proactief hun klanten ondersteunen. Deze proactieve ondersteuning leunt aan bij de bedrijfscultuur van Striktly. Samen kunnen we hierdoor een meerwaarde bieden aan onze gemeenschappelijke klanten.